Babyleaf oogstmachine

INNOVEREND

UITSTEKENDE SERVICE

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Home » Babyleaf oogstmachine

Babyleaf oogstmachine met kistenvuller

Bent u op zoek naar een babyleaf oogstmachine met automatische kistenvuller, bijvoorbeeld omdat u een nieuwe onderneming bent gestart of omdat uw vorige model aan vernieuwing toe is? Neem dan contact op met Tumoba in Barendrecht. Wij bieden totaaloplossingen om uw oogst snel en efficiënt te laten verlopen. Wij produceren betrouwbare en betaalbare machines die u helpen bij het oogsten. Hierdoor koopt u een oogstmachine met een door ons ontwikkelde, volautomatische verpakkingsmachine die uw babyleaf in kisten verpakt.

Dé leverancier van uw ideale babyleaf oogstmachine met automatische kistenvuller

Tumoba levert u een babyleaf oogstmachine met automatische kistenvuller die aan al uw eisen voldoet. Naast het feit dat deze machine zijn werk snel en nauwkeurig verricht, biedt hij ook verschillende mogelijkheden die u heel wat werk uit handen nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan automatische besturing, wat wordt gerealiseerd door een taster tussen de bedden. Ook is het proces van het vullen van de kisten volledig geautomatiseerd en heeft u maar één persoon nodig voor de bediening van de machine. Dit in combinatie met de aanwezigheid van automatische maaihoogte- en snelheidsregeling draagt er zorg voor dat uw oogst heel wat soepeler verloopt.

Maak gebruik van onze jarenlange expertise

Maak kennis met de vele unieke mogelijkheden die wij u bieden. Het oogsten van babyleaf dankzij een automatische kistenvuller was nog nooit zo makkelijk en plezierig! Kies voor een oogstmachine van Tumoba en u kiest voor kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze kistenvuller. Bel hiervoor naar (+31) (0)180 617755 of stuur een e-mail naar info@tumoba.nl. Heeft u ook één of meerdere andere machines nodig? U bent bij ons ook van harte welkom voor een sorteermachine of een groenteverwerkingsmachine.

 

Direct solliciteren