Groenteverwerkingsmachines

INNOVEREND

UITSTEKENDE SERVICE

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Home » Groenteverwerkingsmachines

Bent u werkzaam in bijvoorbeeld de AGF-sector en bent u op zoek naar kwalitatief goede groenteverwerkingsmachines voor uw bedrijf? Maak dan gebruik van de expertise van Tumoba in Barendrecht. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van verwerkingsmachines voor vollegrondsgroenten.

Ga snel en efficiënt te werk met een van onze groenteverwerkingsmachines

U wilt binnen uw bedrijf natuurlijk zo snel en efficiënt mogelijk werken. Het met de hand verwerken van uw groenten hoort hier niet bij. Bij Tumoba produceren wij zelf onze groenteverwerkingsmachines waarmee uw werk eenvoudiger gemaakt wordt. Wanneer u specifieke wensen heeft voor een verwerkingsmachine geeft u deze eenvoudig door aan onze specialisten. Naast kwalitatief goede groenteverwerkingsmachines kunt u bij ons ook terecht voor andere machines voor onder andere het oogsten van diverse groenten binnen uw bedrijf. Zo bieden we machines aan voor het desinfecteren van uw grond, maar ook voor de volgende machines schakelt u ons in:

Maak gebruik van onze service op maat

Wanneer u op zoek bent naar machines van hoogwaardige kwaliteit schakelt u Tumoba in. Wij zijn u graag van dienst met specifieke oplossingen voor uw bedrijf. U bereikt ons door te bellen naar (+31) (0)180 617755 of door het invullen van ons contactformulier.

.

Direct solliciteren