Sorteermachines

INNOVEREND

UITSTEKENDE SERVICE

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Home » Sorteermachines

Bent u op zoek naar optische sorteermachines die het sorteerproces efficiënt en snel laten verlopen, raadpleegt u Tumoba. Wij hebben ons gespecialiseerd in de bouw van machines voor oogst, sorteren en verpakking van diverse soorten groenten. Naast producent zijn wij ook leverancier van diverse machines waaronder sorteermachines. U bent bij ons altijd verzekerd van een uitstekende service en machines van hoogwaardige kwaliteit.

Kwalitatief hoogwaardige sorteermachines

Als u het sorteerproces van groenten snel en efficiënt wilt laten verlopen, dan zijn de sorteermachines van Tumoba precies wat u zoekt. Deze optische machines nemen het grootste gedeelte van het werk voor hun rekening, aangezien ze kunnen sorteren op kleur, grootte en vorm van uw groenten. Het is zelfs mogelijk om deze machines zo te programmeren dat ze in staat zijn zieke groentes te herkennen. Op basis van onze jarenlange ervaring in deze branche, kunnen wij voor u betrouwbare en duurzame machines op maat maken. Naast sorteermachines, bouwen wij onder andere ook de volgende machines:

Contacteer ons voor meer informatie

Wanneer u interesse heeft in optische sorteermachines die groenten op kleur, grootte en vorm kunnen sorteren, neemt u contact met ons op. Of u nu een boerderij heeft of producent bent in de AGF-sector, u bent van harte welkom bij Tumoba. U bereikt ons telefonisch via (+31) (0)180 617755 of door het invullen van het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct solliciteren