Sorteermachines

INNOVEREND

UITSTEKENDE SERVICE

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Sorteermachines

Voor optische sorteermachines die het sorteerproces efficiënt en snel laten verlopen, kunt u Tumoba B.V. raadplegen. Tumoba heeft zich gespecialiseerd in de bouw van machines voor oogst, sorteren en verpakking van diverse soorten groenten. Naast producent zijn wij ook leverancier van onder andere sorteermachines.

Kwalitatief hoogwaardige sorteermachines

Als u het sorteerproces van groenten snel en efficiënt wilt laten verlopen, dan zijn de sorteermachines van Tumoba B.V. precies wat u zoekt. Deze optische machines nemen het grootste gedeelte van het werk voor hun rekening, aangezien ze kunnen sorteren op kleur, grootte en gewicht. Het is zelfs mogelijk om deze machines zo te programmeren dat ze in staat zijn zieke groentes te herkennen. Op basis van onze jarenlange ervaring in deze branche, kunnen wij voor u betrouwbare en duurzame machines op maat maken.

Contact

Voor optische sorteermachines die groenten op kleur, grootte en gewicht kunnen sorteren, kunt u terecht bij Tumoba B.V. Als u interesse heeft in onze machines, kunt u contact met ons opnemen via (+31) (0)180 617755 of het contactformuliergebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

Naast sorteermachines, bouwen wij onder andere ook sla– en pastinakenoogstmachinesmobiele verpakkingsstations en desinfecteermachines.

Contact