Spruiten oogstmachine

INNOVEREND

UITSTEKENDE SERVICE

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Home » Spruiten oogstmachine

Spruiten oogstmachine

Tumoba levert een spruitenoogstmachine die volledig aan uw eisen voldoet. Of u nu een automatische of statische machine zoekt; bij Tumoba vindt u wat u nodig heeft. U vindt in ons ruime assortiment niet alleen machines en toebehoren om spruiten te oogsten, maar u vindt hier ook machines om andere groenten te oogsten.

Kies voor een spruitenoogstmachine op maat

Om het oogsten van uw spruiten te versoepelen kunt u bij ons terecht voor een spruitenoogstmachine op maat. Als u een groot aantal omvangrijke velden met spruiten wilt oogsten koopt u bij ons bijvoorbeeld een model met de modernste technieken. Deze bepaalt bijvoorbeeld automatisch de snelheid en draagt ook zelf zorg voor de besturing. Heeft u echter alleen een klein veld? Dan is een staande machine precies wat u zoekt:; u voert de stammen in en de machine doet vervolgens zijn werk. Ook hebben we spruitenplukkers die gekoppeld worden aan uw tractor. Zo kunt u uw spruiten nóg makkelijker oogsten. Wilt u dit ook voor andere groenten? Dan vindt u bij ons ook machines voor het oogsten van bijvoorbeeld spinazie of het oogsten van sla.

Neem contact met ons op

Welke spruitenoogstmachine past bij de manier waarop u spruiten wilt oogsten? Vertel ons uw wensen en wij adviseren u graag over de verschillende modellen uit ons aanbod. Bel naar (+31) (0)180 617755, mail naar info@tumoba.nl of vul het contactformulier in. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor meer informatie over ons bedrijf.

Direct solliciteren