Sla oogstmachine

INNOVEREND

UITSTEKENDE SERVICE

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Home » Sla oogstmachine

Sla oogstmachine

Verloopt de jaarlijkse oogst van uw sla lang niet altijd naar wens en bent u daarom op zoek naar een oogstmachine die de klus sneller klaart en bovendien efficiënt en betrouwbaar werk levert? Dan is het een uitstekend idee om direct contact op te nemen met Tumoba. Wij ontwerpen en fabriceren de meest uiteenlopende machines om de oogst van sla beter te laten verlopen.

Sla oogstmachine op maat

Tumoba bestaat uit meerdere afdelingen die zich stuk voor stuk inzetten om hoogwaardige en betrouwbare machines te bouwen. In de loop der jaren hebben wij de nodige expertise en ervaring opgedaan, waardoor wij inmiddels een erkende specialist zijn op dit gebied. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres als u uw sla makkelijker van het veld wilt kunnen halen: Wij ontwikkelen gegarandeerd een sla oogstmachine die volledig op uw behoeften aangepast is.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Van de productie tot de verkoop: Tumoba draagt er zorg voor. Neem direct contact met ons op en wij vertellen u alle mogelijkheden voor een sla oogstmachine. U kunt ons altijd bereiken via telefoonnummer (+31) (0)180 617755 of e-mailadres info@tumoba.nl.

Direct solliciteren