Landbouwtechniek

INNOVEREND

UITSTEKENDE SERVICE

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Landbouwtechniek

Voor kwalitatieve machines op het gebied van landbouwtechniek, gaat u naar Tumoba B.V. Wij zijn al jaren lang gespecialiseerd op het gebied van machinebouw voor het planten, oogsten en sorteren van verschillende soorten groenten. Op basis van onze kennis op het gebied van landbouwtechniek, kunnen wij voor elk oogstproces de juiste machines ontwikkelen.

Toonaangevend op het gebied van landbouwtechniek

Door de jaren heen, heeft Tumoba B.V. veel ervaring opgedaan op het gebied van landbouwtechniek. Tumoba produceert en levert diverse machines, die u helpen bij alle processen van het telen van verschillende soorten groenten. In ons assortiment vindt u onder meer:

Wij kunnen een machine op maat maken. Daarnaast geven wij u ook graag advies over welke eigenschappen van een machine belangrijk kunnen zijn. Bovendien verzorgen wij ook het transport.

Contact

Tumoba B.V. is door de jaren heen uitgegroeid tot een specialist op het gebied van landbouwtechniek. Als u interesse heeft in een van onze machines of als u meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (+31) (0)180 617755 of maak gebruik van het contactformulier. Bekijkt u op onze site ook ons aanbod occasions.

Contact