Plantmachine

INNOVEREND

UITSTEKENDE SERVICE

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Plantmachine

Voor een volledig op maat gemaakte plantmachine, gaat u naar Tumoba B.V. Wij zijn al lange tijd gespecialiseerd in de bouw van machines speciaal voor het oogsten, mobiel verpakken en vervoeren van verschillende soorten groenten. Op basis van onze jarenlange ervaring, kunnen wij voor u een machine produceren die volledig aansluit bij uw wensen.

Snel en efficiënt groenten planten met een plantmachine van Tumoba B.V.

Het planten van groenten is een tijdrovende en intensieve klus. Met behulp van een plantmachine van Tumoba B.V. kunt u echter op een snellere en efficiëntere manier te werk gaan. In ons assortiment vindt u verschillende machines van Regero. Deze kwalitatief hoogwaardige machines kunnen de groente precies op de gewenste diepte planten. Bij ons heeft u de keuze uit getrokken of zelf-aangedreven modellen, die indien gewenst nog kunnen worden uitgerust met rupsbanden. Op onze site kunt u voorbeelden zien van onze plantmachines. Aangezien wij ons eigen transport verzorgen, bent u naast kwaliteit ook verzekerd van een voordelige prijs.

Contact

Voor een plantmachine waarmee u op een efficiënte en snelle manier groenten kunt planten, kunt u terecht bij Tumoba B.V. Als u interesse heeft in onze machines, kunt u in contact komen met ons via (+31) (0)180 617755 of vul het contactformulierin.

Naast plantmachines, produceren wij ook sorteer– en desinfecteermachines voor veel verschillende groenten. En wat te denken van onze oogstmachines voor onder meer slapastinakenkool en spruiten?

Contact