Broccoli oogstmachine

INNOVEREND

UITSTEKENDE SERVICE

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Home » Broccoli oogstmachine

Broccoli oogstmachine

Voor een broccoli oogstmachine van hoge kwaliteit, kunt u terecht bij Tumoba B.V. Al jaren zij wij een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de machinebouw voor het oogsten en sorteren van diverse soorten groenten. Een belangrijk voordeel van ons bedrijf is, dat wij een machine volledig naar uw wens kunnen produceren.

Hoogwaardige broccoli oogstmachine op maat

Het tijdig oogsten en opslaan van groenten is meestal een tijdrovende en moeizame bezigheid. Daarom is het belangrijk dat u een oogstmachine heeft die volledig aansluit bij de te oogsten groente, zodat dit karwei op een snelle en efficiënte manier gedaan kan worden. Bij Tumoba B.V. weten we dat en wij bouwen dan ook machines die snel en goed helpen bij het oogsten van groenten. Aangezien wij al jaren in deze branche actief zijn, hebben we veel ervaring opgedaan. Dit zorgt ervoor dat we u te allen tijde kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare machines kunnen leveren die snel en efficiënt werken. Of u nu sla, spruitjes of broccoli teelt: wij maken voor u de perfecte oogstmachine op maat.

Contact

Bij Tumoba B.V. kunt u een broccoli, sla of spruitjes oogstmachine volledig naar wens laten produceren. Voor meer informatie over onze werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen via (+31) (0)180 617755 of maak gebruik van het contactformulier .

Naast oogstmachines, produceren wij onder meer ook optische sorteermachinespakstations en onderkruipers.

Contact