Broccoli oogstmachine

INNOVEREND

UITSTEKENDE SERVICE

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Home » Broccoli oogstmachine

Broccoli oogstmachine

Voor een broccoli-oogstmachine van hoge kwaliteit, kunt u terecht bij Tumoba B.V. Al jaren zijn wij een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de machinebouw voor het oogsten en sorteren van diverse soorten groenten. Een belangrijk voordeel van ons bedrijf is, dat wij een machine volledig naar uw wens produceren. Zo oogst u broccoli op een manier die voor u het prettigst is.

Een hoogwaardige broccoli-oogstmachine op maat

Het tijdig oogsten en opslaan van groenten zoals broccoli is meestal een tijdrovende en moeizame bezigheid. Daarom is het belangrijk dat u een broccoli-oogstmachine heeft die volledig aansluit bij de te oogsten groente, zoals broccoli, zodat dit karwei op een snelle en efficiënte manier gedaan wordt. Bij Tumoba B.V. weten we dat en wij bouwen dan ook machines die snel en goed helpen bij het oogsten van verschillende groenten, zoals pastinaak. Aangezien wij al jaren in deze branche actief zijn, hebben we veel ervaring opgedaan. Dit zorgt ervoor dat we u te allen tijde kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare machines leveren die snel en efficiënt werken. Of u nu sla, spruitjes of broccoli teelt en wilt oogsten: wij maken voor u de perfecte machine, zoals een broccoli-oogstmachine, op maat.

 

Neem contact met ons op

Bij Tumoba B.V. kunt u een broccoli, sla-oogstmachine of spruitjesoogstmachine volledig naar wens laten produceren. Naast oogstmachines, produceren wij onder meer ook optische sorteermachines, pakstations en onderkruipers. Voor meer informatie over onze werkzaamheden, neemt u contact met ons op via (+31) (0)180 617755 of maakt u gebruik van het contactformulier .

Direct solliciteren