Spruitenplukmachine

INNOVEREND

UITSTEKENDE SERVICE

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Spruitenplukmachine

Bent u op zoek naar een specialist die u kan voorzien van een spruitenplukmachine die perfect past bij uw wensen en voorkeuren? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, want Tumoba bouwt en verkoopt machines die gegarandeerd passen bij uw onderneming. Of u nu zoekt naar een geautomatiseerd model die snel en kundig een compleet veld kan oogsten of een simpeler model waar u handmatig stammen met spruiten invoert: Wij hebben gegarandeerd de geschikte machine voor u.

Vind bij Tumoba de ideale spruitenplukmachine

Een spruitenplukmachine dient niet alleen aan al uw wensen te voldoen, maar dient ook te zijn vervaardigd uit de beste en meest duurzame materialen. Wat dat betreft zit u bij Tumoba goed. Door onze uitgebreide vakkennis en onze ervaring zijn wij in staat een machine te bouwen die vele jaren meegaat en door weer en wind zijn werk uit kan voeren. Kies bijvoorbeeld voor een statisch model als u een kleiner veld heeft of een automatische, zelfrijdende machine indien u grotere oppervlakken te plukken heeft. Ook een model met tractor opbouw is bij ons te koop.

Vrijblijvend contact

Kies voor een spruitenplukmachine die perfect aansluit bij de omvang van uw onderneming en kies voor de machines van Tumoba. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en dragen er zorg voor dat uw machine jarenlang meegaat. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u met veel genoegen meer over de vele mogelijkheden.

Contact