Spruitenplukker

INNOVEREND

UITSTEKENDE SERVICE

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Home » Spruitenplukker

Spruitenplukker

Bent u voor uw jaarlijkse oogst op zoek naar een moderne en geautomatiseerde spruitenplukker die op een snelle, veilige en betrouwbare manier uw oogst vergemakkelijkt? Dan zijn er bij Tumoba vele verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Met onze hulp beschikt u gegarandeerd over een machine die perfect past bij de omvang van uw onderneming.

De juiste spruitenplukker voor uw bedrijf vindt u bij Tumoba

Bij Tumoba vindt u gegarandeerd een spruitenplukker die perfect bij u past. Wij bieden u verschillende modellen en typen die toe te passen zijn in verschillende omstandigheden. Er zit immers een groot verschil in de oogst van meerdere omvangrijke velden en het plukken van spruiten op een klein oppervlak. Wellicht zoekt u een model dat u kunt koppelen aan uw tractor. Laat u daarom adviseren door onze ervaren specialisten bij het aanschaffen van een machine die precies past bij de capaciteit en de omvang van uw onderneming.

Contact opnemen

Neem contact met ons op via telefoonnummer (+31) (0)180 617755 of e-mailadres info@tumoba.nl en wij geven u graag meer informatie over onze vele machines. Onze medewerkers nemen met genoegen alle tijd om samen met u de ideale spruitenplukker voor uw onderneming te zoeken.

Direct solliciteren