Pakstation

INNOVEREND

UITSTEKENDE SERVICE

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Pakstation

Voor een mobiel pakstation voor het verpakken van groente, kunt u terecht bij Tumoba B.V. Al jaren produceren wij kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare machines ten behoeve van het oogsten, mobiel verpakken en sorteren van allerlei verschillende soorten groenten. Vele machines zijn bij ons precies op maat te maken voor de groente die u teelt.

Verpak eenvoudig uw groenten met een mobiel pakstation van Tumoba B.V.

Met een mobiel pakstation op rupsbanden van Tumoba B.V. kunt u op een eenvoudige manier de groente op uw veld verpakken. Door gebruik van deze machine bespaart u arbeids- en transportkosten en wordt de geoogste groente minder beschadigd. Bovendien is de groente verser door een kortere routing en draagt een pakstation bij aan een betere prestatie. Bij ons kunt u terecht voor een verpakkingsstation voor onder meer de volgende groenten:

  • IJsbergsla;
  • Bloemkool;
  • Wortelen;
  • Selderij;
  • Prei.

Op deze site kunt u voorbeelden zien van onze machines.

Contact

Met behulp van een mobiel pakstation van Tumoba B.V. kunt u op een kostenbesparende manier groenten verpakken met minder beschadiging. Voor meer informatie kunt u terecht op telefoonnummer (+31) (0)180 617755 of het contactfcormulier invullen.

U kunt bij ons ook terecht voor oogstmachines voor onder meer slapastinaken en kool.

Contact