Optische sorteermachine

INNOVEREND

UITSTEKENDE SERVICE

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Optische sorteermachine

Wilt u het sorteerproces van uw groenten zo snel en efficiënt mogelijk laten verlopen? Dan is een optische sorteermachine van Tumoba precies wat u zoekt. Deze machines nemen het gros van uw werk uit handen en zijn in staat te sorteren op kleur, grootte en gewicht. Indien gewenst zijn deze hoogwaardige en volledig geautomatiseerde machines zelfs in staat zieke groenten te herkennen.

Optische sorteermachine op maat laten produceren en leveren

Neem voor een optische sorteermachine contact op met Tumoba in Barendrecht. Wij zijn producent en leverancier van de nieuwste machines, vooral op het gebied van oogsten en sorteren. Door onze specialisatie en jarenlange ervaring zijn wij in staat de meest betrouwbare en duurzame machines voor u te produceren, uiteraard helemaal op maat.

Vrijblijvend contact opnemen

Maak gebruik van de vele gemakken van een optische sorteermachine en u zult merken dat uw werk vele malen sneller en efficiënter verloopt. Neem daarom direct contact met ons op en wij vertellen u meer over de mogelijkheden, verschillende machines en de prijzen. Bel naar (+31) (0)180 617755 of stuur een e-mail naar info@tumoba.nl.

Contact