Oogstband

INNOVEREND

UITSTEKENDE SERVICE

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Oogstband

Een kwalitatief hoogwaardige oogstband, kunt u verkrijgen bij Tumoba B.V. Tumoba heeft zich gespecialiseerd in de bouw van machines gericht op het oogsten, mobiel verpakken en vervoeren van uiteenlopende soorten groenten. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan, waardoor wij machines precies naar de wensen van onze klanten kunnen ontwikkelen.

Oogstband van topkwaliteit voor ijsbergsla, sla, bloemkool en andere koolsoorten

Een oogstband van Tumoba B.V. is dé oplossing voor de oogst van ijsbergsla, sla, bloemkool en andere koolsoorten. Door het gebruik van materialen als bijvoorbeeld aluminium, zijn onze banden licht van gewicht. Daarnaast is de bevestiging van de band op een wagen zeer eenvoudig. Bij ons kunt u kiezen uit producten- of kistenbanden, die leverbaar zijn in lengtes van 6 tot 12 meter en met een breedte van maximaal 25 cm. De productenbanden worden daarnaast standaard geleverd met:

  • Een slangenpakket van 10 meter, pers en retourleiding;
  • Traploos regelbare snelheid;
  • Hydro-aansluiting aan de achterzijde.

Daarnaast zijn zaken als een extra knik in de band, eindafslag en elektrische, tegen betaling, ook mogelijk voor uw oogstband. Naast productie, verzorgen wij ook de levering van onze machines zelf, waardoor u kosten aan tussenpersonen bespaart.

Contact

Bij Tumoba B.V. kunt u een oogstband voor direct oogsten van groente in kisten aanschaffen. Mocht u vragen hebben of een bestelling willen plaatsen, neemt u dan contact met ons op via (+31) (0)180 617755 of het contactformulier op onze site. Op onze site kunt u ons aanbod aan occasions vinden.

Naast oogstbanden, produceren en verkopen wij ook sorteer– en desinfectiemachines voor allerlei verschillende groenten. Ook oogstmachines voor slapastinaken en spruiten worden door ons ontwikkeld.

Contact