Landbouwmachine

INNOVEREND

UITSTEKENDE SERVICE

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Home » Landbouwmachine

Landbouwmachine

Voor een landbouwmachine op maat, kunt u terecht bij Tumoba B.V. Al jarenlang zijn wij actief als producent van machines die helpen bij verschillende landbouwactiviteiten, zoals planten, oogsten en sorteren. Tumoba geeft graag een deskundig advies over welke machine het meest geschikt is voor welk productieproces. Bovendien kunnen we een machine op maat voor u ontwikkelen, bouwen en leveren.

Hoogwaardige landbouwmachine voor ieder productieproces

Tumoba B.V. heeft een ruim aanbod aan landbouwmachines te koop, die het productieproces van groenten sneller en efficiënter laten verlopen. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor:

Aangezien wij al lang meedraaien in deze branche, zijn wij zeer ervaren op het gebied van het ontwikkelen van een landbouwmachine op maat. Uiteraard geven wij u ook graag advies over de eigenschappen die wij ideaal achten voor uw machine.

Contact

Bij Tumoba B.V. kunt u een landbouwmachine laten produceren die volledig voldoet aan uw wensen. Als u interesse heeft in een van onze machines of nog meer informatie wenst, dan kunt u terecht op (+31) (0)180 617755 of het contactformulier invullen. Bekijkt u op onze site ook eens ons ruime aanbod aan occasions.

Direct solliciteren