Groenten oogstmachine

INNOVEREND

UITSTEKENDE SERVICE

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Home » Groenten oogstmachine

Groenten oogstmachine

Bij Tumoba koopt u voor al uw groenten een geschikte oogstmachine. Wij bouwen hoogwaardige machines die zo op een snelle en kundige manier bijdragen bij het oogsten van uw groenten.

Laat voor uw groenten een oogstmachine op maat ontwikkelen

Door onze jarenlange ervaring en de uitgebreide vakkennis van onze medewerkers zijn wij in staat de meest hoogwaardige en betrouwbare machines te leveren om het oogsten van groenten, zoals slapastinaken en spruiten, te vergemakkelijken. Bovendien bespaart u flink in de kosten doordat wij zowel fabrikant als leverancier zijn. Door het wegblijven van een tussenpersoon bespaart u veel extra toeslagen en kosten. Laat daarom ook voor uw groenten een oogstmachine op maat ontwikkelen.

Vrijblijvend contact

Of u nu zoekt naar een bestaand model dat helpt bij het oogsten of iets compleet nieuws wilt: bij Tumoba is het mogelijk. Zo kunt u uw groenten in de toekomst gegarandeerd oogsten met een oogstmachine die geheel naar uw wensen is ontworpen. Het is maar net wat uw voorkeuren en eisen zijn. Contacteer ons direct via (+31) (0)180 617755 of info@tumoba.nl en vertel ons uw wensen.

Direct solliciteren