Agro machines

INNOVEREND

UITSTEKENDE SERVICE

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Home » Agro machines

Agro machines

Voor volledig naar wens gemaakte agro machines, kunt u terecht bij Tumoba B.V. Tumoba heeft zich gespecialiseerd in de bouw van machines die verschillend landwerk zoals planten, oogsten en sorteren van groenten, vergemakkelijken. Daarnaast leveren wij deze machines zelf bij u af, waardoor u de nodige kosten bespaart.

Ruim aanbod aan hoogwaardige agro machines

Tumoba B.V. is al jaren actief in de machinebouw gericht op het planten, oogsten en sorteren van allerlei soorten groenten. Mede door de ervaring die wij door de jaren heen, kunnen wij zeggen dat wij een specialist zijn op het gebied van machinebouw in de landbouwtechniek. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de volgende typen agro machines:

Vaak kunnen wij deze machines op maat voor uw productieproces maken. Wij geven u ook graag advies over hoe de ideale machine er uit zou kunnen zien. Bovendien zorgen wij voor een snelle levering. Op deze manier weet u dat wij de ideale leverancier voor u zijn als het gaat om landbouwmachines.

Contact

Bij Tumoba B.V. vindt u agro machines die u kunnen helpen bij de productieprocessen van verschillende soorten groenten. Mocht u interesse in onze machines of nog vragen hebben, neemt u dan contact op met (+31) (0)180 617755 of gebruik het contactformulier. Op deze website kunt u ook ons aanbod occasions bezichtigen.

Direct solliciteren