Oogstmachines

INNOVEREND

UITSTEKENDE SERVICE

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Home » Oogstmachines

Oogstmachines

Voor volledig naar wens geproduceerde oogstmachines voor diverse soorten groenten, kunt u terecht bij Tumoba B.V. Wij hebben door de jaren heen genoeg ervaring opgebouwd om u van de perfecte oogstmachine te voorzien. Onze specialisatie is dan ook de productie en levering van machines die het oogsten en sorteren van verschillende groenten vergemakkelijkt.

Oogsten gaat sneller en efficiënter met de oogstmachines van Tumoba B.V.

Het op tijd oogsten en opslaan van groenten kost vaak een hoop tijd en moeite. Om dit makkelijker te maken, kunt u een oogstmachine gebruiken. Deze moet dan wel perfect aansluiten bij de soort groente, zodat het oogsten snel en efficiënte manier kan worden gedaan. Tumoba B.V. weet dit als geen ander. Op basis van jarenlange ervaring in deze branche, kunnen wij kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare oogstmachines bouwen die volledig zijn afgestemd op de soort groente en de wensen van de klant. Of u nou slapastinaken of spruiten oogst; Tumoba B.V. maakt machines op maat.

Contact

Bij Tumoba B.V. kunt u oogstmachines voor verschillende soorten groenten volledig op maat laten maken. Als u meer informatie over ons wilt of als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van onze machines, kunt u contact opnemen met ons via (+31) (0)180 617755 of het contactformulier op onze site invullen. Naast op maat gemaakte machines, hebben wij ook standaard oogstmachines en occasions in ons aanbod.

Direct solliciteren