Landbouwwerktuigen te koop

INNOVEREND

UITSTEKENDE SERVICE

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Home » Landbouwwerktuigen te koop

Landbouwwerktuigen te koop

Kwalitatief uitstekende landbouwwerktuigen vindt u te koop bij Tumoba B.V. Wij zijn al vele jaren de specialist op het gebied van de productie van machines voor verschillende landwerken, zoals planten, oogsten en inpakken van verschillende soorten groenten. Veelal kunnen wij de machine volledig naar uw wens maken, zodat uw productieproces zo snel en efficiënt mogelijk verloopt.

Diverse soorten landbouwwerktuigen te koop

Bij Tumoba B.V. vindt u vele verschillende soorten landbouwwerktuigen te koop die het planten, oogsten en sorteren van groenten vergemakkelijkt. Voorbeelden van machines die u bij ons kunt aanschaffen zijn:

Door de ervaring die wij door de jaren heen hebben opgedaan, kunnen wij veelal de machine perfect naar uw wens produceren. Van tevoren geven wij u ook graag advies, zodat u ervan bent verzekerd dat u alleen de perfecte machine aanschaft. Bovendien leveren wij de bestelling zelf bij u, wat u weer kosten aan tussenpersonen scheelt.

Contact

Tumoba B.V. heeft een zeer divers aanbod aan landbouwwerktuigen te koop, die het werk op het land zo efficiënt en snel mogelijk kunnen laten verlopen. Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling, kunt u contact met ons opnemen via (+31) (0)180 617755 of vul het contactformulier in. Ook hebben wij een ruim aanbod aan occasions, dat u hier kunt bekijken.

Contact